Een Minecraft Plug-In Installeren  Print dit artikel

Een Minecraft Plug-In Installeren

1. Kies een plug-in die je wilt installeren op je Minecraft Server. Zorg dat deze compatibel is met je server versie.

2. Download de plug-in die je hebt gevonden en sla deze op op jouw computer.

3. Login op het CakeHosting controlepaneel. Dit kun je doen via https://multicraft.cakehosting.net/.

4. Ga naar jouw server. Klik op 'Bestanden' en vervolgens op 'FTP Bestandsbeheer'. Vul hier je multicraft wachtwoord in.

5. Ga naar het mapje 'Plugins'.

6. Klik op 'upload' en upload hier de plug-in die je bij stap 2 hebt gedownload. Klik vervolgens op 'Verzenden'

7. Je hebt de plug-in succesvol in je server gezet! Je hoeft je server nu alleen nog te maar restarten en je plug-in is werkend!

Over dit onderwerp hebben we ook een YouTube video gemaakt. Je kunt deze hieronder bekijken: