Hoe kan ik CakeHosting bereiken via een ticket?  Print dit artikel

Hoe kan ik CakeHosting bereiken per ticket?

Stap 1

Log in op ons beveiligde klantenportaal. Dit is belangrijk zodat wij al jouw gegevens en dienst(en) meteen kunnen bekijken wanneer jij een vraag hebt.
Dit alles gebeurt in onze vertrouwde omgeving en is hierdoor dus altijd veilig!

Stap 2

Klik aan de linkerkant in het menu op ''Maak een helpticket aan''.
Dat is de onderste knop in het menu.

Stap 3

Kies de afdeling waarvoor je ons wilt bereiken.
Je kunt kiezen uit:
- Algemeen, de afdeling algemeen is er voor al je algemene vragen die niet onder de andere categorieën vallen.
- Technische dienst, voor al jouw technische vragen over jouw servers, domeinen, dedicated servers en meer.
- Facturatie en betalingen, voor alle vragen over facturen, betalingen, kredieten en meer.
- Verkoop, als je van plan bent iets te kopen en heb je advies nodig.. Dan kan je deze afdeling kiezen.

Stap 4

Vul bij je ticket een onderwerp in. Dit maakt het makkelijker om een ticket te beantwoorden.
Wanneer je vraag gaat over een product bij ons, selecteer deze dan bij ''Gerelateerde service''.
Selecteer ook de prioriteit van je ticket. Wanneer dit niet nodig is, selecteer dan ''Medium'' of ''Low''.
Vul als laatste het bericht van je ticket in. Vertel en vermeld alles duidelijk zodat wij je zo spoedig mogelijk kunnen helpen!

Stap 5

Doe de SpamBot verificatie zodat wij er zeker van zijn dat je een mens bent!
Klik wanneer dit is gebeurt op de groene knop ''Verzend'' links onderin.