Kennisbank

Hoe betaal ik een factuur?  Print dit artikel

Hoe betaal ik een factuur?

Stap 1:
Het bekijken van je factuur kan op verschillende manieren.
De makkelijkste manier is door in te loggen in het Mijn CakeHosting klantportaal.
Hier kun je inloggen door rechts bovenin op 'Account' te klikken, en daarna op 'Aanmelden'.
Wanneer je een mail hebt ontvangen met de factuur er in, kan je ook op de link in de mail klikken.

Stap 2:
Controleer de factuur altijd nog even voor de zekerheid.
Wij weten eigenlijk wel zeker dat hij klopt, maar wij raden altijd aan het nog eventjes te bekijken! :)

Klopt de factuur toch niet? Aarzel niet en stuur een ticket in naar de juiste afdeling!

Stap 3:
Nu is het de bedoeling om de factuur te betalen. Dit is erg gemakkelijk, snel en veilig door onze vertrouwde betaalpartner Mollie.
Zij zorgen ten alle tijden voor jouw veiligheid tijdens het afrekenen.

Wanneer je bij de factuur bent, staat er links bovenin een groene knop met de tekst: 'Nu betalen'. Klik hier op.

https://gyazo.com/5836a9a2a9fe1f2e86c46aec56fa0a14 Stap 4:
Wanneer je op de knop hebt geklikt heb je twee opties: Krediet opwaarderen of de factuur meteen betalen.

Krediet opwaarderen
Met krediet kun je de factuur ook meteen betalen, en zie je precies wat er in- en uitgaat aan kosten.
Als je krediet op wilt waarderen, vul een bedrag en en klik op 'Krediet opwaarderen'.

Factuur direct betalen
Toch liever de factuur meteen betalen? Dat kan ook! Kies je favoriete betaalmethode uit, en kies eventueel je bank wanneer dit nodig is.
Klik daarna op de groene knop om door te gaan naar het betaalscherm.

Stap 5:
Op dit moment bevind je je in het betaalscherm van je favoriete betaalmethode.
Dit scherm zal verschillen per bank en per methode.
Volg de stappen die aangegeven zijn tijdens het betalen.
Zie onder een foto van iDeal ING Bank Nederland.

https://gyazo.com/147f4c7147a630a6b7ccc54837303fc9

Stap 6:
De betaling is geslaagd!
Betalingen zijn meestal meteen geslaagd.

Toch nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op via een ticket!