Hoe werkt het kopen van een server?  Print dit artikel

Stap 1:
Het begint met het plaatsen van je bestelling.
Dit doe je door iets in je winkelwagentje te slepen en vervolgens te betalen.

Stap 2:
Gefeliciteerd met je bestelling! Nu is het wachten op je server! Dit kan 5 minuten duren, maar
vaak is dit meteen klaar!

Houd je opgegeven mailadres goed in de gaten! Je krijgt namelijk een bevestiging,
en een mail met je server gegevens en belangrijke informatie.

Geef daarom altijd je echte mailadres op!

Stap 3:
Als je het mailtje hebt ontvangen moet je het goed doorlezen.

Hierin staat alle informatie die nodig is om op jouw server te spelen en om
onze support te benaderen.

Stap 4:
Je kan nu lekker spelen op jouw Minecraft server! Vanaf dat moment

is de server helemaal van jou!

Ga lekker spelen op jouw server en maak veel lol en heb plezier!

Mocht je vragen hebben over plugins of iets anders? Dan kan je ons altijd bereiken!
We helpen je graag!

Stap 5:
8 dagen van te voren krijg je een mailtje opgestuurd met een factuur. Deze factuur
moet je binnen die 8 dagen betalen, anders verloopt je server.

Je bent echter niet verplicht deze te betalen, dat is het handige eraan! Je zit nergens aan vast!

Stap 6:
Als je je server hebt betaald gaat je server gewoon door! Wist je dat als je 2 of 3
maanden vooruit betaald dat je dan extra korting krijgt? Cool toch! Vraag ernaar bij
één van onze supporters!