Nieuw! De CakeHosting Discord Bot Maker.

Sunday, April 14, 2019

Beste klant,
Vanaf vandaag is het bij CakeHosting mogelijk om jouw eigen Discord Bot te maken met ons nieuwe CakeHosting Discord Bot Maker, hoe gaaf is dat?!

Wat is een Discord Bot Maker?
De naam zegt het al, je kunt met een Discord Bot Maker een eigen Discord Bot ontwikkelen. Met ons zelf ontwikkelde systeem kan je onbeperkt Discord Bots aanmaken met een ongelimiteerd aantal commando’s en acties.

Kost deze functie extra geld?
Nope, deze functie zit gratis inbegrepen in je Discord Bot Hosting pakket. Je kunt de CakeHosting Discord Bot Maker alleen gebruiken wanneer je een actief Discord Bot Hosting pakket hebt.

Is het moeilijk om een Discord Bot te maken?
Dat valt reuze mee! Het is erg simpel om je eigen Discord Bot te maken dankzij onze handige interface. Kom je er toch niet helemaal uit, dan hebben wij een uitgebreide documentatie met allerlei informatie die jouw kan helpen.

Documentatie: https://discord-bot-maker.cakehosting.net/help

➜ Werkt de door jouw gemaakte Discord Bot niet? Contacteer de technische dienst dan even.

Moet ik voor de discord bot maker een bepaald programma downloaden?
Nee, dit is niet nodig! Onze CakeHosting Discord Bot Maker is volledig online.

Waar in het Nexus controlepaneel vind ik de Discord Bot Maker?
De functie is te vinden in Nexus, onder het kopje 'Tools' (zie afbeelding hieronder).Op welke apparaten is de CakeHosting Discord Bot Maker beschikbaar?
De CakeHosting Discord Bot Maker is beschikbaar op elk apparaat met internettoegang, maar werkt momenteel het beste op de pc. 

We wensen iedereen met een Discord Bot Hosting pakket veel plezier met deze extra functie. Voor vragen kun je ons altijd contacteren.

Met vriendelijke groet, 

Lorenzo Steenstra