Nieuw! Het CakeHosting spaar/beloningssysteem.

Wednesday, March 13, 2019

Betreft: Nieuw spaarsysteem

Beste klant, 

Vanaf vandaag is het bij CakeHosting mogelijk om gebruik te maken van ons nieuwe spaar/beloningssysteem. Nu kan ik begrijpen dat dit een hoop vragen bij je oproept. Daarom zal ik door middel van dit bericht informatie geven over het nieuwe systeem, en vertellen wat het nieuwe systeem voor jou, als klant, allemaal biedt.

Wat houdt het nieuwe spaarsysteem in?
Het nieuwe beloningssysteem van CakeHosting maakt het voor klanten mogelijk om een bedrag op te sparen die zij vervolgens kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld het betalen van hun factu(u)r(en), of bij de aanschaf van een nieuwe dienst.

Hoe maak ik gebruik van dit nieuwe spaarsysteem?
Dat is erg makkelijk! Iedereen die een klantenaccount heeft (ook al ben je geen klant) krijgt een persoonlijke link. Deze link is te vinden in de linker zijbalk onder 'Mijn beloningen'. Deze link kan je doorsturen naar bijvoorbeeld een goede vriend of vriendin / goede kennis / familielid van jou. Zodra de persoon (waarnaar je jouw persoonlijke link naar hebt toegestuurd) via deze link een bestelling plaatst en de factuur betaald, spaar je telkens 15% van het betaalde bedrag op. Je spaart zelfs 15% op wanneer jouw vriend of vriendin / goede kennis / familielid of de volgende factuur betaald.

Waar kan ik mijn spaaroverzicht bekijken?
Dat is erg simpel! Klik in je klantenaccount op 'Mijn beloningen'. Deze knop is te vinden in de linkerzijbalk. Je moet hiervoor wel ingelogd zijn.

Wanneer en op welke manier wordt ik uitbetaald?
Wanneer de uitbetalingsgrens van €12,00 hebt gepasseerd, kom je in aanmerking voor een uitbetaling. De uitbetaling kan je in je klantenaccount aanvragen. Je kunt er voor kiezen om het gehele spaarbedrag als krediet op je klantenaccount te krijgen, maar je kunt er ook voor kiezen om nog door te sparen, en het bedrag pas later uit te betalen op je kredietaccount.

Een voorbeeld:
Je hebt €25,- opgespaard. Je komt dus in aanmerking omdat je de uitbetalingsgrens (ruim) hebt gepasseerd. Vervolgens vraag je een uitbetaling aan.
Uitbetaling: Wanneer je ervoor kiest om een uitbetaling te krijgen, zal de gehele €25 worden toegevoegd aan je krediet.


Mocht je verder nog vragen hebben over het nieuwe spaarsysteem, neem gerust even contact op met een van onze medewerkers.

Met vriendelijke groet,

Lorenzo Steenstra

CakeHosting